Jobb i San Francisco


San Francisco

Nu är det klart. I morgon bokar jag om min hemresebiljett. Kommer alltså inte hem den 31a Juli utan typ den sista September. Shit. Både läskigt och grymt spännande. Jag ska verkligen jobba på kontoret i San Francisco i två månader. Helt sjukt. Börjar bli lite nervös. Är hemma två veckor till och sen kommer jag inte till baka förens i Oktober typ. aaaaaaaa. *haha* Och min älskade Fredrik ska komma och hälsa på mig i två veckor *jätte glad* Hur ska jag få med mig allt?! Och hur ska jag hinna träffa alla innan jag drar?! Äh, det ordnar sig. Ska iallafall spendera all tid jag kan med min sötis. Så det så. *puss* Allt kommer bli kanon. Det känner jag på mig.

Packa?!?!

Måste börja skriva på en packningslista tror jag. 15 dagar kvar idag. Sen kanske jag inte kommer hem på över två månader. *rädd&glad* Vad ska man ha med sig egentligen om man enbart tänker på semestern? Handbagaget är ju givet. Pass, pengar och en massa skit. *haha*. Jaja, man hittar alltid något att fylla väskan med.

Nu ska jag pysa iväg till bussen så att jag kommer till jobbet nångång.

Virriga jag.

Snart blir det film med Fredrik hemma hos mig. Skönt! Är helt slut efter idag. Mycket i huvudet och inget känns 100% säkert. Men hur det än blir så blir det bra ska ni se. Vad ska det bli för film då?.... Finns några kvar på datorn som man inte har sett, och några i bokhyllan. Men jag vet inte ens vad jag är sugen på att se. Först ska det inhandlas kaffe och lite "mat". Sen får jag (vi) återgå till valet av film. Kanske man ska hyra en. Äh, det ordnar sig. Precis som allt annat.

Jag har blivit riktigt virrig föresten. *haha* I Torsdags när jag skulle handla mina nya skor så betalade jag men glömde skorna, sen i Lördags på konsum glömmer jag att slå in koden till kortet och idag på väg hem lämnar jag fram en hundring till spärrvakten, får min biljett men glömmer att ta tillbaka växeln. Han ropade dock på mig. Tack du snälla spärrvakt. Virr virr.