Vad nu då? Hallå! Hmmm....

Och vad ska man hitta på ikväll då? Blir nog något skoj tillsammans med Sojfa (och kanske Mikaela). Vi får se. Sitter iallafall på jobbet nu. Ska ta det ganska lugnt idag har jag bestämt. Hjärnan har ju gått på högvarv hela helgen med alla ekonomiska termer och så där.... Får fortsätta i morgon istället. Nu ska det jobbas.

Trevlig Valborg!!

why is cash not equal to our profit?

Klicka f?r st?rre bildHjälp!!  Jag är i stort behov av hjälp just nu. Vet varken ut eller in känner jag. Inte ens en promenad med kaffe hjälpte. Vet inte vart jag ska börja, vet inte vad som är viktigast. Det finns ju så mycket. Ekonomi är ett stort begrepp. Särskillt för mig som aldrig läst någon ekonomi över huvud taget. Hjälp!
that's why cash is not equal to our profit.

Tack Calle!! Du är en ängel!! Fler som honom? I need help!

Om du har något bra dokument om Income Statement, Balance Sheet och/eller Cash Flow. Snälla snälla, skicka ett mail till starpopsy@hotmail.com   

» Uppdaterat:
fotodagbok

Kul Lördags nöje.... NOT!

Snälla Calle har suttit på msn med mig en timme och försökt få in massa ekonomiska termer i min hjärna. Är verkligen helt lost vad gäller ekonomi. Men på Onsdag ska min chef testa mig i mina ekonomiska kunskaper.
Charlie säger:
det ar lattare nar man har deltagaren i samma rum och tillgang till en projektor och power point men det har funkar oxa;...haha!
Charlie säger:
ok, det far nog avsluta KH 1 i marias privata Financial Fundamentals kurs for hanledaren borjar bli extremt trott... imorgon ska vi prata om Profit Chains...jaaaa! det ska bli kul tycker Maria!

Update (20:19): Har tagit en liten paus i pluggandet nu. Brygger lite gott Starbucks kaffe och tittar på Pokerface. Verkar väldigt skumt måste jag säga. Ska snart sätta mig och gå igenom andra modulen i WFM. Väldigt bra och lärorik kurs. Kanske kan få in något i min tröga hjärna iallafall. Håll tummarna!

Update (23:01): Nu ger jag upp för idag. Sista timmen har jag mäst bara suttit o stirrat in i skärmen. Inte bästa studietekniken kanske. Bättre att gå och lägga sig och upp tidigt i morgon istället. God natt!