Kräftskiva a'la BTS

jag & FiaSnacka om att mitt jobb är grymt. Människorna är grymma, hela företaget är GRYMT!! Det var så skoj igår. Åkte båt ut till Lidingö för att ha kräftskiva. Super nice vart det. Lite för mycket alkohol för min del måste jag säga, mår sådär idag. *uscha*
Festade hela natten lång. Var hemma vid två. Nu är det jobb som gäller - kom till kontoret kl ett. hahaha. Så nu har jag lite att ta igen om man säger så.... Ska leta buggar i en simulering.
» Uppdaterat: Party-blder!i

Stressig morgon.... Party kväll??


Att jag aldrig lär mig!!! Vad är mitt problem egentligen? Måste bli bättre på att gå upp när klockan ringer, ta på mig de kläderna jag bestämt att jag ska ha på mig (utan att slänga ut allt i garderoben och prova minst 5 olika outfits), äta frukost och sluta stressa!! 

Någon som har något bra tips på hur det ska gå till??

Update (15:26): Snart är det kvartalsmöte med efterföljande party tror jag. Såg att dom kom med stora högtalare nyss. hihi. Skumpa har jag också sett. Men vem vet, jag kan ha helt fel också Dom är så hemliga tycker jag. haha. Men nu ska jag jobba vidare. Trevlig Torsdag kväll!!

Vet egentligen inte vad jag ska skriva.... Det är rätt tomt.

Känner mig trött och hängig. Har proppat i mig c-vitamin och te.

Tittar på "What about Brian" Så himla bra. Man känner igen sig en hel del. Känns rätt skönt att bara slötitta lite en kväll som denna. Bara man inte tar efter dem. haha. Då kan det gå hur som hellst.

Nä, får inget vättigt sagt här, så lika bra att sluta tråka ut er. Bye och god natt.