Can you survive without coffee?!

Kom till jobbet för en stund sedan, sitter och läser igenom alla mail. Finns en del att göra idag måste jag säga. Och så ska jag hinna med två lunchdejter. Men det ska nog gå bra.
Förstår inte hur jag kunde överleva utan kaffe förut. Finns inget bättre än en stor kopp kaffe när man kommer till jobbet varje morgon. Vi har faktiskt väldigt gott kaffe i vår maskin på jobbet. Tro det eller ej. Och den som fick mig att börja drickacoffee
kaffe en gång i tiden är min kära faster. Som nu förövrigt flyger hit Starbuckskaffe till mig lite då och då från London. Tack!!
Dricker du kaffe varje dag?

Update (11:29): Tre koppar kaffe senare ska jag snart bege mig ner på stan för att först träffa Jeppe och sen Sofia. Trevligt trevligt! Får bli en långlunch. Nä ni, nu måste jag sticka. Ska bara dricka upp kaffet först. Detta är inte nyttigt, men aj så gott det är.

Update (15:40): Mycket trevligt att träffa både Jeppe och Sofia. Kaffe och sushi blev det. Nu har jag precis skickat iväg ett mail till Jeanette i Scottsdale. I need help. Fick nämligen ett mail från Bryssel-kontoret. Mycket internationellt blir det. Skoj!

systrar på vift - party!

Grymt rolig Lördag måste jag säga. Syster fylde 18 år. Kalas hemma hos mamma sen till mig för lite drinkar , sen vidare till en fest på Östermalm och sen Lemon Bar. Wohooo.

Nu sitter jag hemma hos mamma och segar. Skönt att slippa laga mat idag. Nycklarna är borta, jackan är borta, men jag är glad iallafall. Så det så.... Nu ska jag lägga mig och kolla lite TV i mammas soffa. Bye!

Update (22:17): Har legat i soffan sen jag kom hem. Pratat med Ellis och Josse i telefon (så där som man alltid gjorde när man var mindre ni vet. När man kopplade in en tredje person i samtalet). Riktigt trevligt. Pratade om gårdagskvällen och att en viss person borde (och lätt kan) hitta en mycket bättre pojkvän. Men, men.... Nu ska jag sussa. Jobb i morgon. God natt!

» Uppdaterat: Party-blder!i