Idag låter jag bilderna tala för sig själva

Sommarfest sommarfest sommarfest. Haha, vad ska man säga när BTS är i farten. Båttur med lekar, dricka, mat och trevligt sällskap började kvällen. Sen kom några på den briljanta idén att ha efterfest på kontoret.
Stora högtalare, öppna fönster hoppande människor och en massa öl. ja! Polisen hörde av sig. Vaknade 10.30 i Fias lägenhet - tittar ner från sängen och ser att chefen ligger o sover i soffan. I love all BTSers
 - Gwen Stefani - The Sweet Escape
 » Uppdaterat: fotodagbok & party-bilder!

Update (13:53): En hamburgare och en massa pommes senare mår jag lite bättre. haha. Oj oj oj, s'ger jag bara. Ska nog dra mig hemåt snart. Bara ligga i soffan och dega framför TVn. Håhåjaja!

Update (16:06): Nu ska jag gå hem! Ta en välbehövlig dusch och ligga i soffan och kasta navelludd. Så det så. Trevlig helg!

regn, regn, regn och åter regn.

Ville verkligen inte gå upp i morse. Hörde hur det smattrade mot fönstret. Kom upp till slut men hittade inget paraply, så jag var helt genom blöt när jag kom fram till kontoret och upptäckte att alla (tre stycken) mina paraplyer låg här. Typiskt. Nu ska det jobbas.
 - Hillary Duff - Why not?

Hoppas på fint väder i morgon iallafall. För då är det dags för BTS årliga sommarfest. Kommer bli grymt.

Update (21:09): Jag har fått tag i numret!! Wohoooo. Nu är jag glad, trotts det dåliga vädret. Men frågan är bara om jag kommer våga ringa. Tror inte det. Inte på dagtid iallafall (ni fattar vad jag menar). Ska jobba lite nu, var tvungen att ta mig hem vid halv åtta föra att få i mig lite mat. Men nu är jag på g igen. "Att våga eller inte våga - det är frågan...."

Föresten så ska det vara uppehåll i morgon sägs det. Sommarfesten räddad. Maybe!

Update (23:06): 
Slut jobbat för idag. Nu ska jag sova. Blir tidigt till jobbet imorgon så allt blir klart tills festen börjar. Jag är så laddad!! BTS festerna kan lixom aldrig bli tråkiga. I love my job!! 

Planering och en massa bla bla bla....

Köpte en kalender igår efter jobbet. Det behövdes, nu ska jag få ordning på mitt liv är det tänkt.

52504-328
Planerna för veckan är som följer:

27/6 - Lansering av simuleringen
28/6 - BTS sommarfest
30/6 - Båt med Mia och Lisa
 
Kommer bli grymt härligt med en båttur på Lördag. om nu Mia lär sig köra själv. Men det ska nog gå bra ska ni se.


 
- Anna Vissi - Everything


Update (12:30):
Tittade på vädret på dn.se. Det ska vara mulet på Lördag men uppehåll. Om man nu kan lita på det eftersom att det står att det ska regna idag. Både förmiddag och eftermiddag, men jag ser inte ett moln så långt ögat kan nå..... Skumt det där!


 
- Elin Hedberg - Devil In Me

Update (14:58): Nu har jag skickat ett mail. Så det så. Väntar på svar vilket kan dröja tills i morgon eftersom dom kollar mailen ungefär 1 gång per dag. Men den som väntar på nått gott.... (förhoppningsvis). Håll alla tummar och tår nu är ni snälla!!