sexparty hos eveline i kväll

I kväll är det party hos Eveline. Middag, kolla grejjer antar jag och sen blir det utgång. Wohooo. Är tokladdad efter den här hektiska veckan. Ska bli så skönt med helg snart. Är sååå sugen på min favoritdrink: White Russian. Mums! Finns inget bättre tror jag- Eller jo, men ingen bättre drink. Nu ska jag jobba. Måste hinna till systemet och Bik Bok på lunchen också. Trevlig fredag!

Update (11:25): Nu ska jag gå iväg till Fältöversten och kolla lite. Sen blir det jobb jobb jobb jobb fram tills fem. Då - P A R T Y!!

Mirakelpiller & Datanörd

Hatar pollen. Vanligtvis brukar jag börja känna av det i mitten på April, men nu är det annorlunda. Uscha! Kanske bra att ha det överstökat iof. Ska ringa företagsläkaren och be om mirakelpiller.

Update (19:54): Middagen avklarad, kaffet e på g. Så nu är det bara att sätta igång igen.... Har fått jobbmani eller nått tror jag, men det är ju så kul! Datanörd? Javisst!!

Varför är jag så dålig på att planera?! Skärpning Maria, skärpning!

  
Jobb jobb jobb jobb. så ser min dag-kväll-natt ut, med undantag för middag med mamma och film med Mikaela. Detta kommer resultera i jobb hela natten lång. Men det är det värt. Det jag jobbar med nu är roligt, mycket roligt. Nu ska jag äta Felix Mexikanska Tacopaj och en god sallad.

Update (22:53): Nu är jag hemma igen. Ska jobba lite innan det är läggdags. Middagen med mamma var toppen. Sen blev det tv och planer inför Lördag; Söder runda med Mikaela. Nu ska det jobbas. Bye!