Tåg - tåg igen - kontoret - hemma!

Tackar gudarna för mobiltbredband och små lätta laptops! Nu ska jag försöka sova lite. God natt!

2008-09-01 @ 08:04 - På kontoret:
Sjukt trött. Kunde inte sova nästan någonting på resan. Lamporna var tända och folk pratade i telefon till höger o vänster. Suck! Vart tog respekten vägen lixom. Nästa gång blir det liggvagn. lätt! Nu ska jag försöka ta mig igenom arbetsdagen. Och stort GRATTIS till D som fyller år idag!!

2008-09-01 @ 18:34 - HEMMA!!:
Nu är jag hemma! Har precis slängt i mig lite mat och ska vila en stund innan jag kan ta tag i någonting känner jag. Ska dricka en stor kopp kaffe innan. Då sover jag som bäst. Lite skumt, men så är det.

En helg i Båstad....

Börjar bli en vana nu. Haha!

Körde som sagt ner i fredags och kom inte fram förens sent på kvällen. Så hann inte med så mycket.

Lördagen spenderades i Köpenhamn. Grymt härlig stad. Strosade runt, drack en öl. Åt (möglig) paj, och hade det mysigt. Sen blev det film här hemma. Mysig dag!


 
(Daniel & jag på förjan mellan Helsingborg & Helsingör)


Idag har vi varit hos Katta & Tristan och spelat TVspel och bakat drömtårta. Jag och tristan fick äta upp all fyllning som blev över... haha. (Smör!!)(Tristan & jag)

Nu står Daniel här och lagar en god curry-kyckling med ris och om 3 timmar går mitt tåg hem till Stockholm igen. Men Båstad behöver inte sörja. I'm back on Friday! Yeh!

Lunchshopping!

Tog en sväng på stan idag på lunchen. Skulle köpa en present till Sofia (vilket jag gjorde), men kom också ut med en ny jacka och stickad lång tröja till mig själv.... (en sån bara måste man ha nu när det snart är höst! Eller?!). Måste tillägga att de var på rea! Båda två! 450:- för både jackan o tröjan. Yeh!