Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Victoria!

Regler: Svara på frågorna om dig själv. I slutet av inlägget ger du
den vidare till 5 andra bloggare. Och sedan skriver du en kommentar
hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

1) Vad gjorde jag för 10 år sedan?
Var 16 år. Tror jag var utomlands med mamma.

2) Vilka 5 saker finns på att-göra-listan idag?
Jobba lite till, middag med tjejerna, försöka tvätta, diska & plocka lite.

3) Godis jag gillar?
Choklad

4) Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
Få panik..... typ!

5) Städer / orter jag bott i
Stockholm (Södermalm & Kallhäll), Los Angeles (Santa Monica), San Francisco och New York (lite utanför).


Jag utmanar alla som vill!

Vill åka nu! 4 dagar kvar bara....

Snart så. på fredag drar jag, Jozie, Cam och Karin till Korfu i en vecka. Bad och sol är det som står på schemat. Och så en dag på vattenlandet (Europas största vattenland lixom!). Wohooo. Det kommer jag aldrig växa ifrån. Love it!

Nu öser det ner utanför fönstrena på kontoret. Men det gör inget, för snart, mycket snart är vi i solen. Shit, vad det ska bli skönt!

Update (2008-06-30 @ 13:30):
Ikväll ska vi alla fyra äta middag tillsammans. Ska bli himlans trevligt. Har ju aldrig träffat Karin tidigare. Kan vara bra att ses innan man ska spendera en hel vecka tillsammans. Men det ska nog  inte vara några problem. Snart kommer mamma till kontoret med en klänning som mormor har sytt in till mig. Tack mormor!

Måndag & sista veckan på Stardoll..

Det här är min sista vecka på Stardoll. Dock jobbar jag bara t.o.m. torsdag. Känns både bra och lite trist faktiskt. Ska iaf bli skönt att vara ledig i nästan 6 veckor. 13 augusti börjar jag på Dabox! Grymt spännande och roligt.


Update (2008-06-30 @ 16:30):
Vill dra nu! Har supertrist på jobbet idag. En massa småpill att fixa. Kan ju inte direkt börja på något nytt projekt.... Tänkte dela med mig av det jag har gjort (och varit med att göra) under min (korta) tid på Stardoll.... Lite reklam för världens coolaste tjejsite alltså! Den är faktiskt grym!
Magasinet (The Show) är inte klart än som jag fortfarande har kvar att göra. Kommer nog inte hinna klart det heller.... Innan torsdag som, som sagt är min sista dag..... Men jag har gjort största delen av flashsidan och det är inte mycket kvar förutom lite kopplingar till backend. Hoppas verkligen på att få det klart så att jag kan kalla det för min *smile*.

För övrigt så är det ju Memory, puzzle och wedding cake som är mina små bebisar här.

Det absolut roligaste med att jobba på Stardoll är helt klart den coola och rosa siten. Man känner den som sin egen och behandlar den där efter. Rosa lixom! Det är ju jag utan tvekan! Tror jag de flesta av mina vänner kan intyga. Under tiden som jag har arbetat här har antalet medlemmar ökat från ca. 11.000.000 till över 18.000.000. Helt sjukt, och det bara fortsätter att rasa in. Kommer gå bra för dem. I know it!