Grattis pappa - Här får du lite snö...!

Nu får det ta och sluta tycker jag. Det är ju sjukt att vi får snö till påsk men inte till jul. Något alvarligt fel på gång. I kväll blir det iaf öl och middag med Patrik och pappa. Grattis pappa på födelsedagen!!

Sitter på jobbet, lyssnar på bra musik & försöker programera en analog klocka. Går rätt bra faktiskt.

Bye!

Snart har halva arbetsveckan försvunnit..... igen!

Sitter på kontoret och äter start med mjölk. Gott!! Promenerade till jobbet i morse. Har nämligen hört att man ska röra på sig innan frukost för att sätta igång matsmältningen ordentligt.... alltså förbränna fler kalorier. Det är ju snart sommar så något måste jag göra.... Det måste lixom hända något snarast!
2008-mar-12 @ 11:24:
Okej, det blir alldeles för mycket kaffe nu känner jag. Börjar känna mig hungrig men har med mig soppa idag som jag inte alls är sugen på. Men att spara pengar är bra. Bra för sommarens storslagna planer.

Nytt liv igen.... efter ikväll.

Ingen mer onyttig mat, ingen mer buss & tunnelbana till jobbet, och inga mer _ _ _ _! Ska bli mitt nya liv.... igen. Man måste ju ge det några chanser innan man ger upp helt. Sisst fick jag så otroligt mycket energi, så den här gången ska jag förhoppningsvis klara av det. Håll tummarna snälla ni.

Men undantag ikväll, för snart kommer Patrik hit med Pizza! Mums!