Idag - Fredag..


Humör: Rätt så bra..
Kläder: Svart kjol, t-shirt, kofta.
Frisyr: Högt uppsatt.
Gör: Sitter på jobbet & rensar.
Vill: Att det ska bli som jag hoppas.
Hör: Kollegorna.
Ska: På en visning idag kl 14.
Bör: Uppdatera mitt CV lite.
Väntar på: Pappa!
Önskan: Att det blir bra!
Undran: Why me?!.. 
Sitter på jobbet, dricker kaffe och är alldeles proppmätt. Blev Ballbraker på lunchen & lite biljard som jag och C vann. Yeh! Vid två ska jag ivög på visning & sen blir det öl!

SmartEyes!

Idag efter jobbet mötte jag upp Sofia. Kollade iPodgrejjer & glasögon.
Rekomenderar starkt SmartEyes! Valfria bågar inklusive glas för 999:-

Bokade en synundersökning, så på måndag ska jag dit. Hittade jätte fina bågar. Finns ju sjukt mycket.... Vissa fulare än andra.
Jag ser ju helt retarded ut på bilden. Men skoj att testa många bågar. Blev sushi också i vanlig ordning, Natti!

Nu är det på G - Big change!

Ja skrev ju i ett tidigare inlägg om att det var knackigt på jobbet. Och precis som jag anade så vart det varsel. 4 fick lämna.. Och så klart var jag en av de fyra eftersom jag var sisst in. En jäklans, jobbig, irriterande, sjukt frustrerande ond cirkel jag hamnat i. Men nu är jag inte lika stressad som förut.

Lägenheten läggs ut i morgon, har fixat mäklare (tack Cam), fotografen har varit här och tagit superfina bilder & jag har varit och kollat på större lägenheter inne i stan.

Ska bli så skönt att få en tvåa (eller stor 1,5a). Och i stan vill jag såklart bo. Men med min vinst (som kommer - ja, som de flesta säger iaf - bli  mer än 100%) så kan jag få mig en hyfsat sjysst tvåa i stan utan en särskillt hög månadskostnad. Och som jag skrev i inlägget tidigare, så kan jag ju plocka lite av vinsten innan jag får jobb.

Nu är det på G - Big change!

God natt nu!