Luftslottet som sprängdes..

Ikväll (mycket snart) ska jag se Luftslottet som sprängdes! Är väldigt förväntansfull måste jag säga :)

Sitter  på Wayne's nu och dricker en god latte. Vad annars lixom?!

Hoppas verkligen att den är lika bra som de andra två filmerna. Jag är ju en av de få som inte har läst böckerna och därför tycker (ja, tror jag iaf) att filmerna är suuuper bra!!

Har ni läst böckerna? Vad tycker ni om filmerna?

Jag ska uppdatera er om min åsikt angående den här sista filmen ikväll eller i morgon för nu måste vi dra och köpa godis! Ett måste ju! Bye!

Min söndag!

Dagen började tidigt idag med fika på Wayne's tillsammans med Cam och Erik! Två tummar upp för honom Cam! ;)

Sen mötte jag upp K för lite shopping i Gallerian.. Blev en tomte till K's kompis David och sen en väska & ett par superfina jeans till K. Inget till mig alltså, vilket är mycket bra! Duktigt Maria!

Gled runt lite vid julmarknaden och fick oss lite julstämning. Nu börjar det t.o.m. bli lite kallt ute också. Det är bra för julstämningen, men nu fattas fortfarande snön... som lyser med sin frånvaro..

Sen tog vi T-banan till David vid Rådmansgatan för glögg, lussebullar, pepparkakor, choklad och en massa trevliga människor. Tusen tack för allt!


Hade mina nya fina Convers på mig. Gäller att passa på när det är tort ute.. sen kommer det väl dröja tills i April innan dom kan användas igen..

Nu är K ute o kollar på El Clasico. Ska ner o joina honom snart. Men först - Betala räkningar.. Suck!

Gästbloggare: Sleeping Beauty


Det var en gång för inte alls länge sedan (14 timmar för att vara exakt) en liten skönhet som hade varit aktiv hela dagen med städning, handlande, tidig adventsfika, barnpassning, pepparkaksbakande, matlagning samt lejonkungs-tittande och som vid midnatt var sååå trött. Då kan man ju inte låta bli att ta ett foto när hon väl somnar, speciellt om fotot ser ut som ovan. Fler sagor kommer snart framöver.. :-) / Special K