Jag är aldrig ensam!

Sitter på kontoret. Jobbar, dricker kaffe och lyssnar på bra musik. Längtar tills imorrn. Älskar att resa - det är det bästa som finns. Blir ju lixom både första och sista (på ett bra tag) resan för mig och K ensamna. Det ska tas tillvara på ordentligt vill jag lova! Egentligen är vi ju inte ensamna. Kom faktiskt på att jag aldrig är ensam nu för tiden. Aldrig! Kasper är ju med mig överallt :)

Ikväll blir det att packa det sista, lägga sig tidigt & upp tidigt i morrn! Yeh! NYC here we come!

Nu ska jag jobba vidare här.

Gravid v. 23!


Tiden bara springer iväg..
Förstår inte hur man ska hinna med allt som måste fixas innan Kasper tittar ut :) Förra veckan fixade vi iaf en vagn. En superfin! Den är inte svart som på bilden ovan, utan mörkt brun med mönster inne. Får se hur den ser ut när vi får den.. Det är ju så otroligt långa leveranstider på vagnar.

Kasper lever rövare inne i magen varje dag.. Förstår inte riktigt - han verkar nästan aldrig sova. Knaso! Hoppas att det inte håller i sig sen när han är född.

Har dock aldrig kännt mig så här lycklig, orolig, ångestfylld, stressad, trött & glad tidigare. Allt går verkligen upp och ner.. Som en riktigt elak berg-och-dal-bana.

Men i morrn åker vi alla tre till NYC! Så då ska det minsann inte infinna sig någon ångest & oro! Så det så!

Härlig vårdag!

Promenerade från kontoret idag till Djurgårdsfärgan. Det är ju snabbaste vägen hem och nu när det är ljust ute så kan man ju faktiskt promenera lite också :) Särskillt när det är så fint väder som det varit idag.

Träffade Sari vid 18 tiden för en mycket trevlig fika med gravidsnack! Så skönt att veta att man inte är ensam om all oro och alla konstigheter man har för sig. Haha!

Nu sitter vi i soffan och kollar på CSI NY! Och snart, mycket snart är vi där. Wiiiie! Ska bli så himla skoj!