Mammaträff & babysim!

Hej på er! Har haft en helt okej dag so far. Kasper är så duktig och snäll (för det mesta alltså)! Han satt snällt och tittade på i sin bumbo-stol när jag plockade ur diskmaskinen och bäddade rent i hans säng. Sen satt han kvar en stund & "läste" sin bok! Sötis!!

Har precis bokat in oss på babysim från Januari - Ska bli himlans spännande. Lilleman älskar ju att bada, så det borde bli bra :) Blir på lördagar så att både jag och K kan vara med och kanske vissa lördagar vara ensamna med honom. Vi får se!

Nu ska jag snart väcka lillen så att vi hinner äta lite innan vi ska träffa upp Bertil och hans mamma för en liten prommis innan mammagruppsträffen!

1a Advent!

imag0086-picsay (MMS)

Nu har vi adventspyntat här hemma. Blev jätte mysigt. Kasper fick en stjärna och ett rött hjärta i sitt fönster :) Han verkar gilla det.. beror nog på att det lyser. Det har inte blivit något bak har hemma än, men K planerar ett pepparkakshusbygge - hoppas att det blir av. Nu blir det mys i soffan!

En kväll med tjejerna!

image_4135243255 (MMS)

Har haft en jätte mysigt kväll med tjejerna! Tack söta ni! Middag (som inte smakade särskilt mycket), godis, idol & massa snack! Var länge sen för mig nu. K är ute med vännerna & jag ska sova nu.. God natt!