Bokläsning!


Kasper älskar att läsa sin julklappsbok från mormor :) Han blir lugn av det och somnar lättare. Det ska tydligen vara bra att börja läsa för de små ganska tidigt. Så då provar vi det.

Nu ska även jag gå o lägga mig - blir dock ingen bokläsning för min del tror jag. På tok för trött!

Jeans!

Ja, det finns positiva saker med kräksjuka. Provade ett par av mina jeans förra veckan men som vanligt blev jag besviken.. Fick inte ens upp dem över rumpan. Tvekade starkt i morse men tänkte att jag kan ju inte bli mer än besviken igen. Och vet ni vad?! Jag kom i dem!! Med marginal t.o.m. :)

Vågen visar 2 kg ner
sen förra veckan och jeansen sitter inte ens åt. Wohoo säger jag bara. Lite belöning måste man ju få efter en sån här mardrömshelg!

Skulle egentligen träna idag, men känner mig inte riktigt på topp än så det får vänta tills på onsdag, och sen fortsätter vi med träningsplanerna på fredag också! Nu har jag fått upp hoppet igen! Yeh!

Nu sover lilleman och jag dricker kaffe - så förutom 2 kg mindre så är allt som vanligt. Inga större planer idag mer än att försöka komma ut en sväng för lite frisk luft. God morgon!

Kräksjuka!

Kräksjuka har präglat denna helg. K här varit i London på konferens så jag ringde hit snällaste mamma i torsdags kväll. Sen dess här vi sovit i skift och tagit hand om världens bästa Kasper så gott vi här kunnat. Han här varit så duktig och snäll mot oss :) Nu är K iväg och handlar lite soppa och hyr film. Jag ligger däckad i soffan och Kasper sover.. Uppdaterar er mer i morgon. Orkade med nöd och näppe ta oss till premiären av babysimmet idag.