Att vårda kärleken!

Det är inte lätt när man har en liten kille som tar nästan all uppmärksamhet.. Att vårda kärleken är inte lätt annars heller, men nu är det inte alls lätt. Det har varit ett par jobbiga månader efter att Kasper föddes..

Under graviditeten var det ju inte heller så enkelt, när allt kretsar kring bebis i magen, flytt, humörsvängningar m.m. Jag var konsant trött (=tråkig), lättirriterad & stressad över allt.. Förlorade jobbet och mycket kretsade kring det och hurvida vi skulle få bostadslånet och pengar från försäkringskassan.. Det blev en massa spring fram & tillbaka till arbetsförmedlingen..

Men nu så.. Nu kör vi! ♥ Nu känns allt bättre. Vi är verkligen en lycklig liten familj, allt kretsar inte kring Kasper (även om vi till största delen pussar på honom.. haha!).

Nästa helg har vi bestämt oss för att göra något lite extra bara vi två ♥ Åka bort någonstans och slippa alla måsten hemma. Kasper ska sova hos mamma (mormor) vilket han gjort förut så det blir inga problem.

Ska bli himlans mysigt och trevligt måste jag säga. Det gäller att inte glömma bort varandra när man har en liten som älskar uppmärksamhet ;)


Kommentarer
Postat av: G.mu

Det låter mycket bra Maria.Är väldig viktig!!!!!

2011-03-26 @ 11:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: