Home!

Home sweet home! Nu är vi hemma, kom hem i södnags eftermiddag och sedan dess har vi plockat och fixat i nya (superfina) köket!

Det blev verkligen superbra och vi är jätte nöjda! Måste bara få in det sista i skåpen och så ska målaren fixa några små grejjer sen är det helt klart :) Kommer bli kanon!

Ska ta en massa bilder sen så att ni får se det färdiga resultatet!

Idag ska vi bara vara hemma på förmiddagen, sen blir det BVC & hämtning av kusinbarn i skolan samt middag och läggning av honom. Mys!Nu ska jag fixa lite inför ett arbetsprov som jag fått.
Trevlig tisdag!

Alicante dag 10.1!

Gårdagen blev rätt trevlig tillslut :) Vi lämnade Kasper här hemma med mormor och gammelmormor och så gick vi ut och åt underbart god tapas tillsammans.

Fanns massa gott att välja mellan!


Detta var det godaste av allt :) Någon typ av ost med kex och honung på.

Idag blir det stranden för sista gången denna resa. Lite molnoingt än så länge, men det ska nog spricka upp!

Lite gnäll..

Nu ska jag gnälla lite.. Visst är det skönt att komma bort lite, visst är det bra att K kan arbeta samtidigt så att han slipper ta ut semester, MEN det blir ju ingen riktig semester för mig.. Spring hit spring dit, kötider, väntetider, möten o annat..

Det är också jobbigare att ta hand om Kasper här när man inte har de saker man har hemma, när det är stengolv i hela lägenheten så man inte kan sätta ner honom där man känner för, när köket är en bra bit från vardagsrummet så man inte kan fixa där när kansper sitter o leker i ett annat rum för man såklart inte vill lämna honom helt själv.

Missförstå mig rätt här - Vi har det jätte bra, men semester är det inte. Två dagar på stranden har det blivit.. Av nu 10 dagar.. Går och lägger mig själv för att K ska jobba på kvällen och nu är han iväg igen.. I morrn är sista dagen och lördag som tur är så då blir det väl inget jobb iaf.

Nästa gång vill jag åka till ett hotell någonstans UTAN dator, där vi kan umgås allihopa helatiden! Typ utan telefon också.. Faktiskt!

Nu är ju mamma & mormor här vilket är himlans trevligt, MEN jag vill umgås med min lilla familj (och då menar jag HELA min lilla familj!)

Nu har jag gnällt klart här :) Härliga bilder kommer i kväll..

Detta är inte semester enligt mig, även fast vi har det rätt bra iaf. Alldeles för många måsten för att vara en avkopplande semester..