internet, paj & diet coke

(2006-jul-30 @ 2:34 PM San Francisco tid)
Sitter på ett café med min dator nu. Mys! Finns gratis trådlöst överallt i den här stan. Nice! Har precis käkat paj o druckit en diet coke. Perfekt lunch. Funderar på om jag ska ta en sväng ner på union square och försöka hitta ett par byxor som passar på kontoret i morgon. Får se hur jag gör. Här ska jag bo! Wohoo, kommer bli grymt! Ballkong?

I morgon är det första dagen på jobbet efter semestern. Känns konstigt. Men det ska bli grymt spännande. tror att jag kommer utvecklas massa.
Saknar Fia som åkte hem idag. Tack för de tre bästa veckorna i mitt liv. Du är grym!! Tillsammans är vi oslagbara!

Oroar mig för vissa saker hemma. Känner att det är det sista jag behöver nu lixom. Blä på vissa. Eller inte egentligen. men jo, för hon har två personligheter. Nog tjatat om det. Nu ska jag köpa en kaffe. *mums*
jag idag

Å Ä Ö

(2006-jul-29 @ 7:53 PM San Francisco tid)
Hahahaha. Nu kan jag skriva med svenska bokstäver. För jag har fått hit min älskade dator. ♥ Sååå skönt.
Har varit på Jazz festival idag och druckit öl med Fia, Tom, Marianne och Petra. I kväll blir det drinkar på Toms tak. Skål!

Fulkort på mg o Fia idag *hihi* (klicka för större bilder).
Bilderna är tagna med min nya Nikon kamera *glad*

Varldens krokigaste gata


(klicka for storre bild)
Igar kopte jag o fia varsin ny kamera. tjohooo. Riktigt nice maste jag saga. Min ar grym! Gick till Lombard str. och tog lite kort pa varldens krokigaste gata. haha. nicigt lixom.
Pa kvallen blev det middag med fredrik pa en Thai restaurang och sen utgang med fia pa  Dragon bar. Dar motte vi upp Tom oxa och nagra vanner till honom. Idag ar det segt. Fia drar hem i morgon. Vill inte!! Hur ska jag klara mig sjalv pa andra sidan jordklotet. gaaaaaaaaaahhh. Jaja, det fixar sig sakert.