Längesen nu....

Nu var det alldeles för längesen jag skrev. Fy! Har haft fullt upp både på jobbet och privat... Men jag klagar inte. Idag blir en stressig dag. Deadline i morgon, och middag med Faster och farbror i kväll. Nu ska det jobbas, men först lite kaffe.
Kvällen igår spenderades föresten på Sturebadet tillsammans med Sofia. Våra försenade födelsedagspresenter som jag inte har hunnit skriva om.

Lite julmusik & snart februari.

Sitter och lyssnar på julmusik. Fråga mig inte varför, men den här låten är ju så bra. Vågar inte skriva vilken det är. Mycket på jobbet idag, roliga men svåra saker.

En ny härlig vecka!

Helgen, so far....

Gårdagskvällen var mycket skoj. Började på jobbet med några öl, sen vidare till gamla jobbet för att tacka av Fia som jobbade sin sista dag - mer öl. Sen var vi några som fortsatte kvällen på Dubliner. Mycket trevligt, mycket öl och mycket skoj.
» Uppdaterat: Fotodagbok!

Idag sov jag alldeles för länge, åt soppa till frukost och sen har jag ätit konstant i tre timmar hemma hos Kattans mamma: Smörgåstårta, tårta, bullar, chips och dipp. Och sen blev det en film hemma. Nu lir det: God natt!