Big förkylning på G!

Sitter här och snörvlar & nyser som en annan idiot. Var iväg på lunchen och köpte nässpray iaf. Så nu ska vi få lite fason på det här!

Sitter och väntar på en uppgift från en kollega nu. Ska bli spännande att ta tag i under eftermiddagen :) Dricker 4e koppen kaffe för dagen nu. Koffeinfritt!

Chefen irrar runt som en skållad råtta med dammsugaren efter sig och trasan i högsta hugg. Vi ska få finbesök i form av några mycket viktiga kunder. Spännande! Jag har iaf städat skrivbordet. Duktiga jag!

Jaja, slutbabblat här! Nu ska det jobbas!

Update: Vinden har vänt!

Förra söndagen (17/1) åkte K's mamma in akut till sjukhuset för att hennes aorta hade spruckit samt ena hjärtklaffen inte funkade som den ska. Hon skickades vidare till Karlskrona för akutoperation.

Veckan efter (förra veckan) var kritisk. Hon låg i respirator, hade hög feber och andades inte själv.. Nu (igårkväll) tog dom bort respiratorn helt och ersatte mer syrgas. Hon satt upp korta stunder och ville titta på TV.

Det har alltså varit lite panikartat förra veckan, men nu lugnar det ner sig :)

Det andra orosmomentet är fixat!
Jag har nog världens bästa jobb/kollegor. Ni får nog reda på vad det gäller i helgen.. eller kanske redan ikväll. Har inte bestämt mig än.. Vet inte riktigt vad jag kommer få för reaktioner från vissa av er. Men det återstår att se.

Nu ska jag jobba vidare!